ΥΛΙΚΑ

Διάφορα χόρτα: λάπατα, παπαρούνες, μαρουλάκια, κρεμμυδάκια.

Καλαμποκάλευρο, νερό(δύο ποτήρια),αλάτι, πιπέρι(1/2 κιλό).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε χλιαρό νερό βάζουμε το καλαμποκάλευρο το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να φουσκώσει δυο- τρεις ώρες, γίνεται σαν χυλός αραιός.

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε για πίτα. Τα ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Εν συνεχεία ρίχνουμε το αυγό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε όλο το υλικό το απλώνουμε και ψήνουμε στους 180ο  για μία ώρα περίπου.

Μικρασιάτικες συνταγές από πρόσφυγες της Κονταριώτισσας Πιερίας
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *