Υ Λ Ι Κ Α :
3 κιλά πλάτη αρνιού (χωρίς πέτσα)
συκωταριά αρνιού ,κρεμμύδι ξερό
αλάτι, πιπέρι, άνηθο, κουκουνάρια
1 ποτήρι ρύζι
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :
Σοτάρουμε με κρεμμύδι ψιλοκομμένη συκωταριά, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι, άνηθο και κουκουνάρια. Ρίχνουμε το ρύζι στη γέμιση, γεμίζουμε την πλάτη και τη ράβουμε. Το βάζουμε στο φούρνο με πατάτες. Το κάνουμε συνήθως το Πάσχα.
Αφήστε μια απάντηση