Αρνί πλάτη γεμιστή

Υ Λ Ι Κ Α :

3 κιλά πλάτη αρνιού (χωρίς πέτσα)

συκωταριά αρνιού ,κρεμμύδι ξερό

αλάτι, πιπέρι, άνηθο, κουκουνάρια

1 ποτήρι ρύζι

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

Σοτάρουμε με κρεμμύδι ψιλοκομμένη συκωταριά, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι, άνηθο και κουκουνάρια. Ρίχνουμε το ρύζι στη γέμιση, γεμίζουμε την πλάτη και τη ράβουμε. Το βάζουμε στο φούρνο με πατάτες. Το κάνουμε συνήθως το Πάσχα.

Μικρασιάτικες συνταγές από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Ηράκλειτος Νέας Εφέσου Πιερίας
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *