Υ Λ Ι Κ Α :
2 ποτήρια ντεσιστέ
2, ½ ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
1/4 του ποτηριού λάδι
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :
Βάζουμε σ’ ένα μπωλ νερό – ζάχαρη – ντεσιστέ και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και όταν καεί καλά, ρίχνουμε λίγο – λίγο το μείγμα και στη συνέχεια ανακατεύουμε ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Παίρνουμε κουταλιές από το τηγάνι και τις βάζουμε στα πιάτα. Βάζουμε και λίγη κανέλα.
Αφήστε μια απάντηση