Χαλβάς νεσιστέ στο τηγάνι

Υ Λ Ι Κ Α :

2 ποτήρια ντεσιστέ

2, ½ ποτήρια ζάχαρη

3 ποτήρια νερό

1/4 του ποτηριού λάδι

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

Βάζουμε σ’ ένα μπωλ νερό –  ζάχαρη – ντεσιστέ και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και όταν καεί καλά, ρίχνουμε λίγο – λίγο το μείγμα και στη συνέχεια ανακατεύουμε ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Παίρνουμε κουταλιές από το τηγάνι και τις βάζουμε στα πιάτα. Βάζουμε και λίγη κανέλα.

Μικρασιάτικες συνταγές από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Ηράκλειτος Νέας Εφέσου Πιερίας
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *