Μοσχάρι με κυδώνια

Υ Λ Ι Κ Α :

1 κιλό μοσχάρι

1 κιλό κυδώνια

βούτυρο, αλάτι, πιπέρι

1 ποτήρι ζάχαρη

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια και το καβουρντίζουμε με βούτυρο. Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα όσο να σκεπάσει το κρέας, το αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε τα κυδώνια κομμένα σε φέτες (χωρίς πέτσα και κουκούτσια). Προσθέτουμε νερό για να καλυφθούν κι αυτά και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν.

Μικρασιάτικες συνταγές από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Ηράκλειτος Νέας Εφέσου Πιερίας
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *