Υ Λ Ι Κ Α :

1 κιμά μοσχαρίσιο

3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια

μισό κιλό ψωμί

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο λάδι

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

Αφού αφαιρέσουμε την κόρα μουλιάζουμε το ψωμί μέσα σε νερό. Στραγγίζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σ’ ένα μπωλ και τη ζυμώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και αφού τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Μικρασιάτικες συνταγές από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Ηράκλειτος Νέας Εφέσου Πιερίας
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *