Γιουβαρλάκια με σάλτσα

Y Λ Ι Κ Α :

½ κιλό κιμά

1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι

½ μάτσο μαϊντανό

1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό

1 αυγό – λίγο δυόσμο

Αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, λίγο λάδι

Σάλτσα, φρέσκες ντομάτες

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

Πλάθουμε τη ζύμη και κάνουμε μπαλάκια. Βράζουμε τη σάλτσα με λίγη ζάχαρη ή αλάτι. Προσθέτουμε λίγο νερό ή λάδι και ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια.

Μικρασιάτικες συνταγές από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Ηράκλειτος Νέας Εφέσου Πιερίας

 

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *